GTO Ticaret Ağı Hayata Geçti
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyeleri arasındaki ticareti ve iş birliğini artırmak amacıyla “GTO Ticaret Ağı” platformunu hayata geçirdi. Bu yenilikçi platform, şehirdeki ekonomik gücü dijitale taşıyarak işletmelerin daha geniş bir müşteri ve tedarikçi ağına erişmesini sağlıyor.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, “GTO Ticaret Ağı, yerel tedarik zincirini güçlendirerek üyelerimizin daha hızlı ve verimli ticaret yapmalarını desteklemek için tasarlandı” dedi. Platform, üyelerin firmalarını tanıtmasına, ürün ve hizmetlerini sergilemesine, iş birlikleri kurmasına ve yeni pazarlara açılmasına olanak tanıyor.
Başkan Yıldırım, “Tedarik zincirinin ne denli önemli olduğunu her zaman vurguluyorduk. Üyelerimizle, çalışanlarıyla, aileleriyle neredeyse şehrin tamamına hitap eden bir kurumuz. Bu gücü de etkin ve verimli kullanmamız gerektiği düşüncesiyle yola çıkarak GTO Ticaret Ağı’nı kurduk” ifadelerini kullandı.
Yıldırım, “Üyelerimiz arasında kurulacak bu bağ, büyük fırsatlar oluşturacak” diyerek, platforma katılan üyelerin ticari ilişkilerine yeni bir boyut kazandıracağını belirtti. GTO üyeleri bu platforma kayıt olarak yeni ticari bağlantılar ve iş fırsatları elde edebilecek.
Bu vesileyle bütün üyeleri, ticaretagi.gto.org.tr adresini ziyaret etmeye davet ediyorum.
Kaynak : Sondakika