Yöresel lezzetin markası Ramazan ayına hazır!
Mansur Gıda, Türkiye’nin 81 ilinde 1000’den fazla ürün tedarik ederek, İstanbul’da 3 binden fazla market, şarküteri ve yöresel ürün satış noktalarında yer almayı başardı. Amasya’dan Kars’a, Gaziantep’ten Siirt’e, Diyarbakır’dan Aydın’a, Çanakkale’den Malatya’ya kadar Anadolu’nun dört bir yanında yetişen hurma, Seylan çayı, kuruyemiş, baharat, bakliyat, kuru sebze, kuru meyve, salça, kahvaltılık soslar, yöresel peynirler, helva-reçel, gurme lezzetler ve benzeri birçok yöresel ürünü doğal özellikleri ile sofralara ulaştırıyor. Yaklaşmakta olan mübarek Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlayan Mansur Gıda, yıllardır olduğu gibi özenle hazırladığı yöresel ürünlerini taze olarak satış noktalarına ulaştırmaya devam ediyor.
Yöresel lezzetin adı Mansur Gıda
Gıda sektöründe 33 yılı geride bırakan Mansur Gıda, güvenilir bir marka olma başarısını gösterdi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mansur Kapar, büyük gayret ve çaba ile çalışmalar yaptıklarını belirterek, Anadolu’da 1000’i aşkın yöresel ürün çeşidi ile 3 binden fazla market ve şarküteride yer alabilen bir marka oluşturduklarına dikkat çekti. İnsanların güvenilir ürünlere ulaşma noktasında Mansur Gıda’ya güvendiğini vurgulayan Kapar, bu güvene layık olmaya devam etmek için daha çok çalıştıklarını belirtti. Ramazan ayında sofraların Mansur Gıda ürünleri ile bereketleneceğine inandıklarını söyledi.
Hedef yüzde 30 büyüme
Kapar, ülkemizin her bölgesine ait yöresel ürünleri yaklaşık 3000 noktaya üstün kalite anlayışı ile ulaştırmaya devam edeceklerini belirterek, Mansur Gıda’nın Anadolu’nun yöresel ürün kalitesini daha geniş bir yelpazeye ulaştırmak için 2025 yılında yapacakları çalışmalar ile yüzde 30 büyüme hedefinde olduklarını da ifade etti. “Yöresel ürünlerde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da Mansur Gıda kalitesi sofralarda olmaya devam edecek inşallah” dedi.
Kaynak: Haber7