Beşiktaş – Galatasaray derbisine yerli hakem
Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin hakemi belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı açıklamaya göre Beşiktaş ile Galatasaray arasında Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak derbinin hakemi Yasin Kol olarak açıklandı. Mücadele 29 Mart Cumartesi akşamı 20.30’da oynanacak. Müsabakada Yasin Kol’un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.
BEŞİKTAŞ’IN TALEBİ SONUÇSUZ KALDI
Beşiktaş’ın derbi için yabancı hakem talebi bulunuyordu.
Beşiktaş, Galatasaray derbisine yabancı hakem atanmayacağı iddialarına dair yaptığı açıklamada sert ifadelere yer vermişti.
“Adaletsizliğin altına imza atmayın” denilen açıklamada, “Kimse Beşiktaş camiasını hafife almak gibi bir gaflete kapılmasın!” ifadeleri kullanılmıştı.
DİĞER MAÇLARIN HAKEMLERİ
Trendyol Süper Lig’de 29. hafta programı ve karşılaşmalarda görev alacak hakemler şöyle:
28 Mart Cuma
- 16.00 Kayserispor – Atakaş Hatayspor: Batuhan Kolak
- 16.00 Antalyaspor – Corendon Alanyaspor: Burak Pakkan
- 20.30 Konyaspor – Gaziantep FK: Oğuzhan Çakır
- 20.30 Bodrum FK – Fenerbahçe: Atilla Karaoğlan
29 Mart Cumartesi
- 13.30 Sivasspor – Adana Demirspor: Ozan Ergün
- 16.00 Samsunspor – Kasımpaşa: Zorbay Küçük
- 16.00 Trabzonspor – Göztepe: Ali Şansalan
- 20.30 Beşiktaş – Galatasaray: Yasin Kol
31 Mart Pazartesi
- 20.30 Eyüpspor – Başakşehir: Arda Kardeşler
Kaynak: Haber7