Kırıkkale’de İşyurtları Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Kırıkkale’de İşyurtları Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Kırıkkale’de ilk kez düzenlenen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kaliteli ve uygun fiyatlı el emeği ürünler, ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

Kırıkkale'de İşyurtları Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Adalet Bakanlığı’nın Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından organize edilen bu etkinlikte, Türkiye genelinden 62 ceza infaz kurumu katıldı. Hükümlü ve tutukluların atölyelerde ürettikleri ürünler sergilendi. Gıda, tekstil, porselen, seramik, ahşap ve deri ürünler, kalite ve fiyat açısından beğeni topluyor.

En dikkat çeken ürünler arasında yöresel lezzetler ve hediyelik eşyalar bulunuyor. Kahramanmaraş’tan kesme dondurma, Adana’dan acılı şalgam, Gaziantep’ten fıstıklı baklava, Tokat’tan salamura yaprak, Kütahya’dan el yapımı porselenler ve Konya Ereğli’den gelen geleneksel kilimler ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Fuar, 28 Mayıs tarihine kadar Cumhuriyet Meydanı’nda ziyaretçilere açık kalacak.

Ziyaretçilerden Aybüke Özüker, “Çok güzel organize edilmiş. Adana dürümleri ve şalgam gerçekten çok lezzetliydi. Fiyatlar makul, özellikle şalgam sadece 10 lira.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Nursena Dağ ise, “Böylesine kapsamlı bir fuarın Kırıkkale’de düzenlenmesinden çok memnun oldum. Ürünler lezzetli ve fiyatlar uygun.” ifadelerini kullandı.

Kamile Coşkun, “Ortam çok temiz, düzenli ve kaliteli. Ekonomik açıdan avantajlı ürünler, bizi mutlu ediyor.” dedi.

Elif Batman, “Fuar çok başarılı, emeğe değer. Kebap ve dondurma denedik, her şey çok güzel.” şeklinde görüş belirtti.

Semih Yağlı, “Adalet Bakanlığı’na teşekkür ederiz, ürünler ve ortam çok güzel.” diyerek memnuniyetini paylaştı.

Emir Yağlı, “Kahramanmaraş’ın meşhur dondurması harika.” ifadesini kullandı.

Naz Batman ise, “Burada olmak çok güzel, ailece geldik. Her şey çok düşünülmüş.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: Sondakika

Exit mobile version