Gaziantep’te Eski Eşler Hastanede Yeniden Evlendi

Gaziantep’te tedavi olan eski eşi ile hastanede yeniden nikah kıydı

Gaziantep'te Eski Eşler Hastanede Yeniden Evlendi

Gaziantep’te yaşayan Cemal Korkmaz ile Huriye Akkaya, anlaşmazlık nedeniyle bir süre önce 31 yıllık evliliklerini sona erdirdi. 5 ay önce beyin kanaması geçiren Huriye Akkaya, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.

ESKİ EŞİNİN YANINDA OLDU

Beyin anjiyosu sonrası fizik tedavi görmeye başlayan Huriye Akkaya’ya eski eşi Cemal Korkmaz geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Akkaya’nın tedavisi devam ederken, Cemal Korkmaz da moral vermek için tedavi süresi boyunca eski eşinin yanında oldu.

Gaziantep'te Eski Eşler Hastanede Yeniden Evlendi

TEKRAR EVLENDİLER

Tedavi süreci boyunca aralarındaki bağ yeniden kuvvetlenen çift, hayatlarını tekrar birleştirme kararı aldı. Alınan bu kararın ardından Gaziantep Şehir Hastanesi’nde çift için nikah töreni yapıldı.

NİKAH TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kıyılan resmi nikahın ardından çift, ikinci kez dünyaevine girdi. Çiftin nikah törenine hastane yönetimi ve sağlık çalışanları da katıldı.

Gaziantep'te Eski Eşler Hastanede Yeniden Evlendi

Kaynak: Ensonhaber

Exit mobile version