Galatasaray, Günay Güvenç’in sözleşmesini yeniledi
Süper Lig’de son üç sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da hareketlilik devam ediyor. Davinson Sanchez’in sözleşmesini yenileyen sarı-kırmızılı takımda bir imza daha atıldı. Galatasaray, iç transferde başarılı kalecisi Günay Güvenç’e imza attırdı. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli file bekçisinin sözleşmesinin 2027-2028 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere uzatıldığını duyurdu.
“SÖZLEŞMESİ UZATILMIŞTIR”
Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: Profesyonel futbolcumuz Günay Güvenç’in sözleşmesi 2027-2028 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere uzatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
GALATASARAY’DA 21 MAÇI VAR
2023 yılında Gaziantep FK’dan Galatasaray’a transfer olan 34 yaşındaki kaleci, sarı-kırmızılı takımda 21 resmi maça çıktı. 500 bin euro piyasa değeri bulunan Günay, bu karşılaşmalarda 19 gol yedi. Deneyimli isim, 9 maçta ise kalesinde gole izin vermedi.
Kaynak : Ensonhaber
