Gaziantep’te Trafik Kazasında 12 Yaşındaki Fatma Yener Hayatını Kaybetti
Gaziantep’te Trafik Kazasında 12 Yaşındaki Fatma Yener Hayatını Kaybetti
Gaziantep’in Karacaahmet Mahallesi’nde 24 Ağustos tarihinde gerçekleşen trafik kazasında, 12 yaşındaki Fatma Yener yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yaşam savaşı veren Yener, 5 gün süren mücadelenin ardından hayatını kaybetti.
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fatma Yener acilen hastaneye kaldırıldı ancak tedavi süreci olumsuz sonuçlandı. Otomobilin sürücüsü ve plakası henüz belirlenemedi, polis kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Fatma Yener’in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edildi. Kazayla ilgili kapsamlı soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Sondakika
