Trabzonspor, Fatih Karagümrük Deplasmanından 4-3’lük Zaferle Döndü

Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü yendi

Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü yendi

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fatih Karagümrük’ü 4-3 mağlup etti. Maçta Trabzonspor, Felipe Augusto’nun 20. dakikadaki golüyle öne geçti, ancak ev sahibi ekip Tiago Çukur ile 28. dakikada eşitliği sağladı. Bordo-mavililer, Paul Onuachu’nun 35. dakikadaki golüyle tekrar üstünlüğü ele aldı.

İkinci yarıdaki goller ise son anlarda geldi. Danylo Sikan 88. dakikada skoru 4-1’e taşırken, Fatih Karagümrük’ten David Fofana 90+1 ve 90+2. dakikalarda üst üste iki gol buldu ve müsabaka 4-3 sona erdi. Trabzonspor bu galibiyetle üç maç sonra ligde kazandı ve puanını 14’e yükseltti. Fatih Karagümrük ise 3 puanda kaldı.

Karşılaşmanın önemli anlarından biri ise ilk yarının uzatma dakikalarında gerçekleşti. Paul Onuachu’nun ceza sahasında rakibi tarafından formasından çekilmesi nedeniyle hakem Mehmet Türkmen, VAR uyarısı sonrası kararı onaylayarak penaltı noktasını gösterdi. Onuachu penaltı vuruşunu gole çevirdi.

Trabzonspor, gelecek haftada Kayserispor’u konuk edecek, Fatih Karagümrük ise Gaziantep FK’yı ağırlayacak.

Maçtan önemli dakikalar:

Kaynak : Ensonhaber

Exit mobile version