Şehitkamil Belediyesi’nden Ekim Ayı Dar Gelirli Fatura ve Kira Desteği Başladı

Şehitkamil Belediyesi’nden Ekim Ayı Dar Gelirli Fatura ve Kira Desteği Başladı

Şehitkamil Belediyesi’nden Ekim Ayı Dar Gelirli Fatura ve Kira Desteği Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde hayata geçirilen dar gelirli vatandaşlara yönelik fatura ve kira desteği uygulaması kapsamında Ekim ayı ödemeleri başlamıştır. İlçe genelinde 22 bin haneye ulaşan bu destek, ihtiyaç sahipleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır.

Haziran ayında başlayan proje ile her haneye aylık 400 TL kira ve 400 TL fatura desteği olmak üzere toplamda 800 TL destek sağlanmaktadır. Başkan Umut Yılmaz, desteğin aylık olarak düzenli biçimde devam edeceğini ve sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda dar gelirli ailelerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla çalışmaların süreceğini dile getirmiştir.

Başkan Yılmaz ayrıca, Şehitkamil’de yaşayan herkesin yalnız hissetmemesi gerektiğini vurgulayarak, ekonomik zorlukların hafifletilmesi için bu gibi sosyal desteklerin artırılarak devam edeceğini belirtmiştir.

Kaynak: Sondakika

Exit mobile version