52 İlde Eş Zamanlı Tefeci ve Dolandırıcı Operasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi

52 İlde Eş Zamanlı Tefeci ve Dolandırıcı Operasyonu Başarıyla Gerçekleştirildi

52 ilde tefeci ve dolandırıcılara yönelik operasyon

Türkiye genelinde 52 ilde tefeci, dolandırıcı ve mali suç örgütlerine karşı dün eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonlarda 179 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya, operasyonlarla vatandaşların tefecilik ve dolandırıcılık gibi suçlardan maddi ve manevi zarar görmesinin önlendiğini belirtti. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında çeşitli suçlamalarla soruşturma başlatılırken, çok sayıda çek, senet ve doküman ele geçirildiği açıklandı. Mücadeleye kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Operasyonlar Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak illerinde gerçekleşti.

Kaynak : Ntv

Exit mobile version