Diyarbakır’da çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye’nin doğum günü görüntüleri çıktı
Diyarbakır’da çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye’nin doğum günü görüntüleri çıktı
25 Aralık’ta Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi’nde bulunan sitede boş bir dairede mülk sahibinin yaptığı kontrolde, çöp poşetinde kadın cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Eşi kayıp ihbarında bulunmuş Ekiplerin yaptığı araştırmada, kadının bir gün önce eşi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Sümeyye Durgun olduğu belirlendi. Durgun’un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Gözaltına alınan kapıcı tutuklandı Sümeyye Durgun’un cinayet şüphelisi, sitenin kapıcısı Siraç Kartal ve kaçarken yardım ettiği gerekçesiyle akrabası M.T. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Siraç Kartal, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, akrabası M.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Gaziantep’te yakalanmış Sümeyye Durgun’un cinayet şüphelisi sitenin kapıcısı Siraç Kartal’ın, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yakalandığı belirtildi.
Doğum günü görüntüleri ortaya çıktı Öte yandan Sümeyye Durgun’un, olaydan kısa süre önce eşinin doğum gününü kutladığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Sümeyye Durgun’un müzik eşliğinde pasta ile eşinin doğum gününü kutladığı ve çiftin birbirine sarıldığı anlar yer alıyor.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak : Ensonhaber
