Gaziantep’te Eski İş Arkadaşının Bıçaklı Saldırısı: Kuaför Kalfasının Acı Sonu

Gaziantep’te Eski İş Arkadaşının Bıçaklı Saldırısı: Kuaför Kalfasının Acı Sonu

Gaziantep’te Eski İş Arkadaşının Bıçaklı Saldırısı: Kuaför Kalfasının Acı Sonu

Gaziantep Binevler Mahallesi’nde akşam saatlerinde trajik bir olay yaşandı. Kuaför kalfası Abdullah Kaya, 3 arkadaşıyla iş yerinden izin alarak dışarı çıktı. Parkta oturdukları sırada, daha önce aynı iş yerinde çalıştığı D.K. ile karşılaştı. İki taraf arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma başladı ve bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

D.K., üzerinde taşıdığı bıçakla Abdullah Kaya’yı kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından arkadaşlarının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ambulansla Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Abdullah Kaya’nın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Olayın faili olan 15 yaşındaki D.K. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: Ensonhaber

Exit mobile version