Gaziantep’te Boşanma Aşamasındaki Eşini Taşla Darbeden Şüpheli Gözaltına Alındı
Gaziantep’te boşanma sürecinde olan eşini darbettiği iddia edilen şüpheli, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Şehitkamil ilçesinde meydana geldi. F.Y. adlı kişi, 9 yıllık eşi Nazlı Y.’yle Gaziantep Adliyesi yakınlarında karşılaştı. İkili arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma büyüdü ve F.Y., çevreden bulduğu taşla eşine saldırdı.
Darbedilen Nazlı Y., çevredeki vatandaşların haber vermesiyle ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin anestezi bölümünde tedavi gören Nazlı Y.’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüpheli F.Y.’yi gözaltına aldı.
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören mağdurun babası Mehmet Karaçalı, kızının daha önce de eşinden şiddet gördüğünü ve şikayette bulunduğunu ifade etti. Karaçalı, şüphelinin önceden şikayetin geri çekilmesini istediği fakat olumsuz yanıt alınca tekrar saldırdığını belirtti.
Mehmet Karaçalı, kızının hastanede anestezi bölümünde tedavi altında olduğunu ve görme kaybı riski bulunduğunu söyledi. Ayrıca, şüpheli hakkında yeniden suç duyurusunda bulunduklarını ve cezalandırılmasını, ayrıca kızından uzaklaştırılmasını istediklerini dile getirdi.
Kaynak: Sondakika
