Gaziantep Siyaset Haberleri

Gaziantep’te Halk Otobüsü Şoförüne Silahlı Saldırı

Gaziantep’te Halk Otobüsü Şoförüne Silahlı Saldırı

Gaziantep’te Halk Otobüsü Şoförüne Silahlı Saldırı

Gaziantep’te trafikte tartıştığı bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan halk otobüsü şoförü Osman Y. yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Osman Y. ayaklarından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı otobüs kamerasına yansıdı.

Olay, Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Osman Y. yol verme konusunda bir otomobil sürücüsü ile tartıştı. Tartışma büyüyünce, otomobil sürücüsü Osman Y.’ye açık kapıdan 5 el ateş ederek kaçtı. Yaralanan Osman Y., hastaneye kaldırıldı ve ayaklarında his kaybı olduğu öğrenildi. Olayın görüntüleri otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te Halk Otobüsü Şoförüne Silahlı Saldırı

Olaydan sonra kaçan ve daha sonra yakalanan saldırgan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Sondakika

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Başa dön tuşu