02 Eylül 2025 AFAD ve Kandilli Son Depremler Listesi – Türkiye ve Çevresi

02 Eylül 2025 AFAD ve Kandilli Son Depremler Listesi – Türkiye ve Çevresi
02 Eylül 2025 AFAD ve Kandilli Son Depremler Listesi – Türkiye ve Çevresi
Türkiye ve çevresinde 02 Eylül 2025 tarihinde yaşanan son depremler hakkında en güncel bilgileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri ile takip edebilirsiniz. Anadolu’da özellikle Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yoğun bir şekilde küçük ve orta büyüklükte depremler kaydedilmektedir. Ayrıca Ege Denizi, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş gibi illerde de çeşitli büyüklüklerde sarsıntılar gözlemlenmiştir.
Depremler saat ve büyüklüklerine göre lokasyon bazlı detaylı bir şekilde raporlanmıştır. En büyük sarsıntılar Sındırgı ve civarında 4 büyüklüğüne kadar çıkmaktadır. Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen depremler, ilgili birimlerce sürekli takip edilmekte, vatandaşlar bilgilendirilmektedir.
Özet:
- Sındırgı (Balıkesir) merkezli çok sayıda deprem.
- Büyüklükler 1,0 ile 4,0 arasında değişiyor.
- Derinlikler genellikle 5 ile 20 km aralığında bulunuyor.
- Ege Denizi ve Akdeniz bölgelerinde devam eden sismik hareketlilik.
- Malatya, Kahramanmaraş, Manisa ve çevresinde de düşük şiddetli depremler var.
Vatandaşların, deprem anında nasıl davranması gerektiğine dair bilgiler AFAD tarafından yayınlanmıştır. Bölgede yaşayanların güncel son dakika deprem bilgilerini takip etmeleri ve gerekli tedbirleri almaları önemlidir.
Detaylı ve anlık deprem bilgileri için AFAD ve Kandilli Rasathanesi resmi web siteleri takip edilmelidir.
Kaynak: Ntv




