Eldor Shomurodov, Süper Lig Gol Krallığında Zirvede Yer Alıyor

Eldor Shomurodov, Süper Lig Gol Krallığında Zirvede Yer Alıyor
Eldor Shomurodov, Süper Lig Gol Krallığında Zirvede Yer Alıyor
Başakşehir forması giyen Eldor Shomurodov, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Gaziantep FK karşısında 21. dakikada attığı golle ligdeki gol sayısını 12’ye yükseltti. Bu golle birlikte Özbek futbolcu, gol krallığı yarışında Trabzonsporlu Paul Onuachu’yu geride bırakarak zirvenin tek sahibi oldu.
Başakşehir, Gaziantep FK’yı sahasında 5-1 mağlup ederken Shomurodov, sezon boyunca Beşiktaş, Alanyaspor, Konyaspor, Galatasaray, Kocaelispor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Samsunspor maçlarında birer kez, Antalyaspor karşısında ise iki kez gol sevinci yaşamıştı. Ayrıca Fatih Karagümrük, Samsunspor ve Gaziantep FK karşılaşmalarında 1’er asist yaptı.
Öte yandan, Trabzonspor’un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.
Kaynak: Sondakika




