Gaziantep’te Gülay Kaya ile Kadın Eli Değen Çay Ocağı

Gaziantep’te Gülay Kaya ile Kadın Eli Değen Çay Ocağı
Gaziantep’te Gülay Kaya ile Kadın Eli Değen Çay Ocağı
Gaziantep’in en işlek bölgelerinden Gaziler Caddesi’nde bulunan küçük bir çay ocağında 50 yaşındaki Gülay Kaya, eşi Ali Kaya’ya destek olmak amacıyla 5 yıldır çay ocağını birlikte işletiyor. Normalde erkeklere özgü olarak görülen bu mesleği üstlenen Gülay Kaya, sabahın erken saatlerinde dükkanlarını açıp çarşı esnafına titizlikle hizmet veriyor.
Eşi Ali Kaya’nın eleman sorunu yaşaması üzerine işe giren Gülay, müşterilerine sunulan hizmetin kalitesini artırarak takdir topladı. İşletmeyi birlikte işleten çift, sabah 08.00’de başlayıp akşam saatlerine kadar çayın dağıtımını ve mekanın temizliğini birlikte üstleniyorlar. Gülay Kaya, kadınların azim ve çalışkanlıkla her işi başarabileceğini vurguluyor ve tüm kadınlara çalışmayı tavsiye ediyor.
Ali Kaya ise eşinin yanında çalışmasının kendisine büyük destek olduğunu ifade ediyor; kadınların her alanda başarılı olabileceğine inanıyor ve eşinin işini titizlikle yapmasının müşteriler tarafından da olumlu karşılandığını belirtiyor.
Kaynak: Sondakika




