Gaziantep Gündem Haberleri

Karkamış İlçesinde Yoğun Sinek Problemi ve CHP’nin Müdahalesi

Karkamış’ta ‘sinek’ krizi… AKP’li belediye yetersiz kaldı, CHP müdahale etti

Karkamış’ta ‘sinek’ krizi… AKP’li belediye yetersiz kaldı, CHP müdahale etti

Gaziantep’in Karkamış ilçesi, son günlerde yoğun sinek istilası ile mücadele ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde artan sinek sayısı, vatandaşların evlerini ve yaşam alanlarını kullanmasını zorlaştırıyor. Belediye ise etkisiz kalınca, CHP İlçe Örgütü devreye girdi.

Karkamış’ta ‘sinek’ krizi… AKP’li belediye yetersiz kaldı, CHP müdahale etti

AKP’Lİ BELEDİYE YETERSİZ, CHP DEVREYE GİRDİ

Yurttaşlar, sinekler nedeniyle evlerinin kapı ve pencerelerini açamaz hale geldiğini, dışarı çıkmak zorunda kalanların ise nefes almakta güçlük çektiğini belirtiyor. AKP’li belediyenin ilçedeki sinek artışına müdahale edememesi sonrasında CHP Karkamış ilçe örgütü ilçede ilaçlama çalışması yaptı. Özellikle kırsal bölgelerde yapılan ilaçlamalar vatandaşların da takdirini topladı.

İlaçlama çalışması sonrasında CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Söz verdiğimiz üzere Karkamış ilçe merkezi, mesire alanı ve tüm mahallerimizi üvez ve sineklere karşı ilaçladık. Karkamış İlçe Belediyesi’ni de halk sağlığı için sorumluluğunu yerine getirmeye davet ediyoruz. Belediye’nin görevini biz yapıyoruz. Halkın sağlığı bizim için çok önemli” denildi.

Kaynak : Sozcu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Başa dön tuşu