MHP Kilis Temsilciliği’nden Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik Çağrısı

MHP Kilis Temsilciliği’nden Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik Çağrısı
MHP Kilis Temsilciliği’nden Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik Çağrısı
Kilis’te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Hilmi Durgun başkanlığında, “Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” programı düzenlendi.
Program, MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Durgun, etkinlik kapsamında bir sonraki bölge toplantısının yarın Gaziantep’te yapılacağını belirtti. Kilis’ten partililerin yanı sıra kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katılımının önemine vurgu yaptı. Terörsüz Türkiye hedefinin siyaset üstü bir konu olduğunu ifade eden Durgun, bölgede terör nedeniyle yaşanan acılara dikkat çekerek terörün sona erdirilmesini arzuladıklarını dile getirdi.
Durgun ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024’te yaptığı TBMM Grup Toplantısı’ndaki çağrıyı hatırlattı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” hedefinin toplumda benimsenmekte olduğunu vurguladı.
Vatandaşların terörsüz Türkiye hedefini yüksek oranda desteklediğini aktaran Durgun, bu sürecin 50 yıldır vatan toprağını korumak için şehit düşen ve gazi olan kahramanların mücadelesinin taçlandırılması anlamına geldiğini belirtti.
MHP İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve partililer, program sonrası Kilis Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.
Kaynak: Sondakika




