Gaziantep’te Rüşvetle Sağlık Raporu Hazırlayan Doktor ve Şüpheliler Gözaltında

Gaziantep’te Rüşvetle Sağlık Raporu Hazırlayan Doktor ve Şüpheliler Gözaltında
Gaziantep’te rüşvet karşılığı sağlık raporu düzenleyen doktor ve şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyon
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, bir hastanede görev yapan doktor M.T.’nin hastalardan para karşılığı sağlık raporu düzenlediği ihbarını aldı. Ekipler, doktorun usulsüz rapor düzenlediği ve muayene işlemlerini gerçekleştirdiğini tespit ederek operasyon başlattı.
Operasyonda, 1 adet tabanca, 129 fişek, bir kuruma ait tanıtım kartı ile çok sayıda reçete edildiği halde teslim edilmeyen ilaç ele geçirildi. Doktor M.T. ile birlikte 5 şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemler sonrası şüpheliler adliyeye sevk edildi; 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 4 kişi tutuklandı. Olayın güvenlik kamera görüntülerinde doktor M.T.’nin hastalardan para aldığı ve aralarındaki diyaloglar yer aldı.
Kaynak: Ensonhaber







