AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir’in Gaziantep 25 Aralık Kahramanlık Müzesi Ziyareti

Mustafa Demir’den Kahramanlık Müzesi’ne Ziyaret
Mustafa Demir’den Kahramanlık Müzesi’ne Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi’ni ziyaret etti. Gaziantep’in Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadelesini hatıralarla yaşatan bu eserin hem tarih hem de sanat açısından çok değerli bir çalışma olduğunu belirtti.
Mustafa Demir, ziyaretinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte müzeyi gezdi. Gaziantep’in Kurtuluş Savaşı dönemindeki mücadelesinin o döneme ait veriler ve hatıralarla yeniden canlandırılmasının büyük bir anlam taşıdığına dikkat çekti.
Demir, tarihin geleceğimizi belirlemede temel değer olduğunu vurgulayarak, “Bu topraklarda yaşanmışlıkları bilmezseniz, bu topraklarla ilgili nitelikli ve milletin layık olduğu hizmeti gerçekleştiremezsiniz” dedi.
Ayrıca müzenin tarih, medeniyet ve sanat açısından önemli ve farklı bir eser olduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti. Gaziantep’in kurtuluş mücadelesinde can veren tüm kahramanlara rahmet ve minnetle anan Demir, bu vatan için mücadele etmiş tüm şehitleri yad etti.
Kaynak: Sondakika




