Gaziantep Gündem Haberleri

Cesedi Çöp Poşetinde Bulunan Sümeyye Durgun’un Son Anları ve Şüphelilerin Yakalanması

Cesedi çöp poşetinden çıkmıştı! Son görüntüleri yürek burktu

Cesedi çöp poşetinden çıkmıştı! Son görüntüleri yürek burktu

25 Aralık akşamı Fabrika Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki 8’inci kattaki boş daireyi kontrol eden mülk sahibi, çöp poşeti içerisinde bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, cesedin bir gün önce kayıp başvurusunda bulunan Sümeyye Durgun’a ait olduğu belirlendi. Cenaze, kesin ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, sitenin kapıcısı Siraç Kartal ve ona kaçış sürecinde yardım ettiği iddia edilen akrabası M.T. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, Siraç Kartal’ın ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanmasına karar verirken, M.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cesedi çöp poşetinden çıkmıştı! Son görüntüleri yürek burktu

GAZİANTEP’TE YAKALANDI
Siraç Kartal’ın olay sonrası Gaziantep İslahiye’de yakalandığı ve ifadesinde Sümeyye Durgun ile gönül ilişkisi bulunduğunu, para tartışmasının ardından olayı gerçekleştirdiğini söylediği bildirildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Soruşturmanın devam ettiği süreçte, Sümeyye Durgun’un yaşamını yitirmeden önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde genç kadının müzik eşliğinde pasta yaparak eşinin doğum gününü kutladığı ve samimi anlar yaşadığı görülüyor.

Kaynak : Sozcu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Başa dön tuşu