Gaziantep Asayiş Haberleri

Gaziantep’te Yoğun Kar Yağışı Halinde Evde Nikah Kıyma Hizmeti

Gaziantep’te Yoğun Kar Yağışı Halinde Evde Nikah Kıyma Hizmeti

Gaziantep’te yoğun kar yağışı nikaha engel olamadı

Gaziantep Şahinbey ilçesinde yaşayan Cihan Subaşı ile Leyla Ünal, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle nikah salonuna ulaşamayınca durum belediye ekiplerine bildirildi. Belediye ekipleri hızla harekete geçerek nikah memuru ile birlikte çiftin evine gidip nikahı ev ortamında kıydı. Hava şartlarından dolayı nikah şahitleri salona gelemediği için, Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri çiftin şahitliğini üstlendi.

Gaziantep'te Yoğun Kar Yağışı Halinde Evde Nikah Kıyma Hizmeti

Renkli görüntülerle dolu bu özel nikah töreninde; kar yağışı altında gerçekleşen nikah anları oldukça dikkat çekti. Çift ve aileleri belediye personeline teşekkürlerini iletti.

Gaziantep'te Yoğun Kar Yağışı Halinde Evde Nikah Kıyma Hizmeti

Duygularını dile getiren nikah çiftinden Cihan Subaşı ve Leyla Ünal, “En mutlu günümüzde bize böyle bir destek verdikleri için başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Çok heyecanlıyız ve konuşmakta zorlanıyoruz ama bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan herkese minnettarız” ifadelerini kullandılar.

Gaziantep'te Yoğun Kar Yağışı Halinde Evde Nikah Kıyma Hizmeti

Kaynak: Ensonhaber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Başa dön tuşu