Gaziantep Ekonomi Haberleri

Gaziantep’te Gıda Sektörü İçin İhtiyaç Analizi Toplantısı Düzenlendi

Gaziantep’te Gıda Sektörü İçin İhtiyaç Analizi Toplantısı Düzenlendi

Gaziantep’te Gıda Sektörü İçin İhtiyaç Analizi Toplantısı Düzenlendi

Gaziantep’te gıda sektöründe faaliyet gösteren üye firmalar için “İhtiyaç Analizi Toplantısı” gerçekleştirildi.

Gaziantep'te Gıda Sektörü İçin İhtiyaç Analizi Toplantısı Düzenlendi

Gaziantep Ticaret Borsasından (GTB) yapılan açıklamaya göre, Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ve GTB tarafından yürütülen “GTB Gıda Sektörü 3. UR-GE Projesi” kapsamında bu toplantı düzenlendi.

Projeyle, kentteki gıda sektörü küresel ölçekte daha rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.

Toplantıda firmaların mevcut yapıları, ihracat kapasiteleri, gelişim alanları ile hedef pazar analizleri ve bu pazarlar için stratejik yol haritaları ele alındı.

Ayrıca, firmaların ihracat yetkinliklerini artırmaya ve kurumsal kapasitelerini güçlendirmeye yönelik planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verildi.

Kaynak: Sondakika

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Başa dön tuşu