Diyarbakır Çınar’da Kayıp Nimet Kılıç İçin 7 Günlük Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Diyarbakır Çınar’da Kayıp Nimet Kılıç İçin 7 Günlük Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde, zihinsel engelli ve iki çocuk annesi olan Nimet Kılıç (45), 21 Ocak’tan bu yana kayıp. Ailesinin ihbarı üzerine arama çalışmaları başlamış olup, günlerdir yoğun bir şekilde sürdürülüyor.
Kılıç, kaybolduğu gün sabah saatlerinde güvenlik kamerasına takılırken, tek başına ilerlediği görülmüştür. İlk ihbar ve arama çalışmaları Çınar ilçesine bağlı Kubacık Mahallesi’nde başlamış, ancak olumlu bir iz bulunamamıştır.
Arama ekipleri, 7’inci gününde çalışmalarına hız vererek; Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Bingöl, Şanlıurfa ve Adıyaman’dan AFAD ekipleri ve 322 personel, 17 drone ile 2 jandarma arama köpeği katılmıştır. Ekiplerin destekle bölge genelinde geniş çaplı arama faaliyetleri devam etmektedir.
Kaynak: Sondakika
