Fedaioğlu: Bayram Birlik, Nevruz Umut

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Fedaioğlu, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiği özel zamanlar olduğunu vurguladı. Ramazan ayı boyunca hemşehrilerle kurulan gönül sofralarının, iftar programlarının ve yardımlaşma faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. AK Parti olarak siyaseti sadece hizmetle değil, gönüllere dokunarak yaptıklarını ifade etti. Bu birliktelik ruhunun yılın her günü süreceğini belirtti. Gaziantep’in dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaşarak dayanışma ruhunu yaşattıklarını sözlerine ekledi. Başkan Fedaioğlu, bayramların sadece bir sevinç değil, aynı zamanda birleştirici bir güç olduğunu dile getirdi. Partisinin milletiyle olan bağını önemsediğini ve bu bağı güçlendirmek için çalıştıklarını vurguladı. Vatandaşların yanında olmanın kendileri için bir siyasi görevden öte, bir gönül bağı olduğunu sözlerine ekledi. Bu yaklaşımın kendilerini büyük ve güçlü bir milletin evlatları olarak tanımladığını belirtti. Fedaioğlu bayram mesajı gundemine dair onemli bilgiler paylasıldı.
Gazze’de Zulüm, Bayramda Hüzün
Başkan Fedaioğlu, Ramazan Bayramı’na buruk girdiklerini ifade ederek Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Masum sivillere ve çocuklara yönelik zulmün yürekleri dağladığını söyledi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mazlumların sesi olmaya devam edeceğini vurguladı. Adaletin, vicdanın ve insanlığın sesini hiçbir zaman susturmayacaklarını belirtti. Gazze’deki zulme karşı en güçlü duruşu sergileyeceklerini sözlerine ekledi. Dünyanın bu drama sessiz kaldığı bir dönemde Türkiye’nin insani değerlerden taviz vermeyeceğini vurguladı. Bu zorlu zamanlarda bile umudu canlı tutmanın önemine değindi. Gazze’deki kardeşlerimiz için dua ettiklerini ve uluslararası alanda gerekli tepkiyi göstermeye devam edeceklerini ifade etti.
Nevruz Coşkusu Gaziantep’te Yaşanacak
Mesajında Nevruz Anma Günü programına da değinen Başkan Fedaioğlu, bu yıl Gaziantep’in ev sahipliği yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayelerinde ve Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek programın ortak tarihin ve kardeşlik hukukunun güçlü bir şekilde hissedileceği bir buluşma olacağını söyledi. 21 Mart Cumartesi günü Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.30’da başlayacak programda bayramlaşma da yapılacağını belirtti. Nevruz’un diriliş, umut ve birlik ruhunu hep birlikte yaşayacaklarını vurguladı. Bu özel günde hemşehrilerle bir araya gelerek kardeşliği pekiştireceklerini ifade etti. Tüm Gazianteplileri aileleriyle birlikte bu anlamlı programa davet etti. Birlik ve beraberliğin pekişeceği bu özel günde tüm hemşehrileri aralarında görmekten onur duyacaklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin toplumsal bağları güçlendirdiğini ve ortak değerleri ön plana çıkardığını belirtti.
Başkan Fedaioğlu, mesajını Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine huzur, sağlık ve bereket getirmesi temennisiyle sonlandırdı. Zulümlerin son bulmasını diledi. Sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Ramazan Bayramı’nın mübarek olmasını temenni etti.



