Gaziantep Asayiş Haberleri

Kuzen Cinayeti: Davada Yeni Gelişmeler

Gaziantep’te yürek burkan bir kuzen cinayeti davası görülmeye devam ediyor. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Mikail U. cinayetiyle ilgili dava, 4. duruşmasıyla hakim karşısına çıktı. Olayın üzerinden aylar geçse de, acı hala taze.

Kuzen Cinayeti: Davada Yeni Gelişmeler

Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Bekir U. hazır bulundu. Mahkeme salonunda, sanık avukatları, hayatını kaybeden Mikail U.’nun aile yakınları, maktul avukatı ve olay günü orada olan tanıklar da yerini aldı. Herkesin gözü mahkeme heyetindeydi, adaletin tecelli etmesi bekleniyordu.

Olay Gününe Işık Tutan Tanıklık

Duruşmanın en dikkat çekici anlarından biri, olay günü orada bulunan tanık Volkan Ö.’nün dinlenmesiydi. Volkan Ö., olayın üzerinden zaman geçtiği için bazı detayları hatırlamakta zorlandığını belirtti. Ancak, olayın başlangıcını şöyle anlattı: “İki araç olay yerine geldi. Araçlardan inip konuşmaya başladılar. Bir anda tartışma alevlendi. Sonra bıçak çıktı, kavga çok kısa sürdü.” Tanığın ifadesi, olayın ne kadar ani geliştiğini gözler önüne seriyordu. “Sanık Bekir U. da oradaydı,” diyen tanık, daha sonra olay yerine gidip yardım etmeye çalıştıklarını ve polisin geldiğini ekledi. Bu ifadeler, davanın gidişatını etkileyebilecek nitelikteydi.

Sanık ve Aileden Tepkiler

Mahkemede savunmasını yapan sanık Bekir U. ise olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Maktul Mikail U.’nun kendisine sürekli rahatsızlık verdiğini iddia eden Bekir U., olay günü kaçmak istediğini ancak aracının önünün kesildiğini öne sürdü. Bu durumun kendisini zorladığını ve istemeden böyle bir olayın yaşandığını söyledi. Kendisi için beraat ve tahliye talep etti. Öte yandan, hayatını kaybeden Mikail U.’nun aile yakınları ise sanığın en ağır cezayı almasını istedi. Gözyaşları içinde adalete olan inançlarını dile getirdiler. Bu acı verici olay, aileler üzerinde derin izler bırakmış durumda.

Mahkeme Sonucu ve Bekleyiş

Mahkeme heyeti, tüm ifadeleri ve sunulan delilleri dikkatle değerlendirdi. Davada eksik kalan noktaların giderilmesi için önemli bir karar alındı. Olay günü çekilen kamera görüntülerinin çözümlenmesi amacıyla dosya Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Bu inceleme, olayın tüm detaylarının aydınlatılmasına yardımcı olacak. Tutuklu sanık Bekir U.’nun tutukluluk halinin devam etmesine karar verilirken, dava ileri bir tarihe ertelendi. Bu erteleme, adaletin tecelli etmesi için bir süre daha bekleneceği anlamına geliyor. Gaziantep halkı, bu acı olayın bir an önce aydınlatılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını bekliyor.

Bu kan donduran olay, Şehitkamil ilçesi Ahmet Ziylan Bulvarı’nda yaşanmıştı. Daha önce ortak iş yaptıkları öğrenilen kuzenler Mikail U. ve B.U. arasında çıkan alacak verecek meselesi, ne yazık ki bir can kaybıyla sonuçlandı. Mikail U.’nun kalbinden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmesi, tüm şehri yasa boğmuştu. Olayın ardından kaçan zanlı kuzen ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanmıştı. Şimdi tüm gözler, bu trajik olayın sonuçlanacağı mahkemede.

İlgili Haberler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu