Saray Zihniyeti: AKP’li Vekil ve Yargı Mensubu Aynı Masada

Saray zihniyeti sahada: Vekil, yargı ve patron aynı masada

AKP Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya ile birlikte Halfetililer Derneği’nin önceki dönem başkanı ve iş insanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyaret sosyal medyada paylaşıldı ve Çelikaslan’ın geçmişte düşük ücretler nedeniyle grev yapan işçilere yönelik “Benim zenginliğimi Allah verdi” şeklindeki sözleri tekrar gündeme geldi.
YARGI MENSUBUYLA ESKİ DERNEK BAŞKANINA ZİYARET
Ziyaret, AKP’li vekilin kişisel sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyuruldu: “Önceki dönem Halfetililer Dernek Başkanı ve iş insanı Sayın Mehmet Erdoğan’ı, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Sayın Yusuf Kaya ile birlikte ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederiz.” Ziyarete dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadı ve görüşmenin içeriği kamuoyuyla paylaşılmadı.
“ZENGİNLİĞİMİ ALLAH VERDİ” DİYEREK GREV YAPAN İŞÇİLERİ HEDEF ALMIŞTI
AKP’li İrfan Çelikaslan, tekstil fabrikasında çalışan işçilerin düşük maaşlara karşı başlattığı grev sırasında yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Çelikaslan, işçilerin ücret artışı taleplerine karşılık olarak, “Benim zenginliğimi Allah verdi. Kimseye minnet borcum yok” demiş ve bu ifadesi büyük tepki toplamıştı.
Kaynak: Sozcu



