Beşiktaş ve Kayserispor Arasında Gökhan Sazdağı Transferinde Anlaşma Sağlandı

Beşiktaş ve Kayserispor Arasında Gökhan Sazdağı Transferinde Anlaşma Sağlandı
Beşiktaş ve Kayserispor Arasında Gökhan Sazdağı Transferinde Anlaşma Sağlandı
Yaz transfer döneminde hareketli günler geçiren Beşiktaş, son olarak Fenerbahçe’den Cengiz Ünder’i kiralık olarak kadrosuna katmasının ardından, bir sağ bek oyuncusu transferi için daha harekete geçti. Siyah-beyazlı ekip, Taylan Bulut’un ardından Gökhan Sazdağı transferini tamamlamak üzere.
Beşiktaş, Gökhan Sazdağı için 1.5 Milyon Euro’ya Anlaştı
Transferde önemli bir adım atan Beşiktaş ile Kayserispor, Gökhan Sazdağı’nın transferi için 1.5 milyon euro bonservis bedelinde anlaşmaya vardı. Ödeme planı detayları ise görüşmelerle netleştiriliyor.

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın transfer hakkında; “Gökhan Sazdağı transferi için Beşiktaş ile imza aşamasındayız” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Altyapısından Yetişen Deneyimli Savunmacı
Fenerbahçe altyapısında yetişen 30 yaşındaki Gökhan Sazdağı, futbol kariyerine Manisaspor’da devam etti. Ardından Gaziantep FK, Fatih Karagümrük, Hatayspor, Adanaspor, Boluspor ve Kayserispor formalarını giydi.

Kayserispor’da 2021’den Beri Takım Kaptanı
2021 yılından bu yana Kayserispor’un formasını giyen Gökhan, takım kaptanlığı görevini üstleniyor. Sarı-kırmızılılarda 133 resmi maçta 6 gol ve 17 asist kaydetti. Oyuncunun Kayserispor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026’ya kadar devam ediyor.

Kaynak : Ensonhaber



