Gaziantep Gündem Haberleri

Gaziantep Yönetiminde Yeni Dönem

Günlerdir kulislerde konuşulanlar nihayet gerçeğe dönüştü. Gaziantep’in yönetim kademelerinde beklenmedik bir değişim rüzgarı esti. Bu ani Gaziantep yönetiminde yeni dönem, şehrin idari yapısında önemli isimlerin yer değiştirmesiyle kendini gösterdi. Kararname çıktığı an, herkesin gözü Valiliğe ve kaymakamlıklara çevrildi. Birileri başka şehirlere giderken, bazı yeni yüzler de şehrimize hoş geldin dedi. Gaziantep yönetim değişiklik ile ilgili detaylar belli oldu.

Gaziantep Yönetiminde Yeni Dönem

Duygusal Veda, Yeni Başlangıçlar

Önceki günlerde şehrimizin sevilen simalarından Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Bek, artık Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde kaymakam olarak görev yapacak. Mehmet Bey, Gaziantep’e kattığı değerle her zaman hatırlanacak. Diğer Vali Yardımcımız Hüseyin Kaptan ise Şanlıurfa’ya Vali Yardımcısı olarak atanarak yeni bir yola çıktı. Bu ayrılıklar elbette buruk bir hüzün yarattı. Ancak hayat devam ediyor ve yeni görevler yeni sorumluluklar getiriyor. Gaziantep, bu değerli yöneticilere hizmetleri için minnettar.

İslahiye’den tanıdığımız Kaymakam Mehmet Soylu da rotayı Antalya’ya çevirdi. Finike ilçesinin yeni kaymakamı artık o olacak. Araban Kaymakamı Özgür İşçimen ise Bingöl’de Vali Yardımcısı olarak görevine devam edecek. Karkamış Kaymakamı Mustafa Babacan’ın yolu ise Erzurum’un Karayazı ilçesine düştü. Bu değişimler, meslektaşlarımızın kariyer yollarında önemli birer dönüm noktası. Her biri kendi bölgesinde iz bırakmış bu isimler, yeni yerlerinde de başarılı olacaklardır.

Yeni Yüzler, Yeni Umutlar

Peki, bu ayrılıkların yerine kimler geldi? İşte merak edilen o soruların cevapları da kararnameyle birlikte netleşti. Gaziantep Vali Yardımcılığı görevlerine Sakarya’nın Adapazarı ilçesinden tanıdık bir isim, Oktay Kaya geldi. Kendisiyle birlikte Şanlıurfa Vali Yardımcısı Oktay Kılınçoğlu da ilimize yeni Vali Yardımcısı olarak atandı. İki Oktay birden şimdi Gaziantep’in idaresinde söz sahibi olacaklar. Bu yeni atamalar, şehrimize taze bir soluk getirecek gibi görünüyor.

İslahiye Kaymakamlığı’na Erzurum’un Aşkale ilçesinden Emre Oğuztürk getirildi. Karkamış Kaymakamlığı’na ise Denizli’nin Bekilli ilçesinden Ferdi Akgün atandı. Bu isimler, görev yerlerine alıştıktan sonra şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak için kolları sıvayacaklar. Yeni kaymakamlarımızla birlikte bölge halkının beklentileri de yüksek. Umuyoruz ki, hem mevcut sorunların çözümü hem de yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda başarılı çalışmalar yürütürler.

Bu kapsamlı görev değişiklikleri, devletimizin yerel yönetimlerde sürekli bir dinamizm ve yenilenme isteğini gösteriyor. Her atama, bir önceki yönetimin deneyimini yeni bakış açılarıyla harmanlama fırsatı sunuyor. Gaziantep, bu yeni yönetim ekibiyle birlikte daha da ileriye gidecek, daha güzel yarınlara ulaşacaktır. Şehrimizin tüm kamuoyuna bu değişimlerin hayırlı olmasını dileriz. Yeni yöneticilerimize başarılar, ayrılanlara ise hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

İlgili Haberler

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu