Gaziantep’te Takside Dehşet: Suç Aleti ile Yakalanan Saldırgan Tutuklandı

Gaziantep’te Takside Dehşet: Suç Aleti ile Yakalanan Saldırgan Tutuklandı
Gaziantep’te takside yaşanan korkutucu olayda, suç aletiyle birlikte yakalanan saldırgan tutuklandı. Olay, dün akşam saatlerinde Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleşti.

Taksi şoförü Hüseyin Y. ile aracına müşteri olarak aldığı M.G. arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, şiddetli bıçaklı saldırıya dönüştü. Hüseyin Y., yüzü ve boynundan yaralandı. Saldırgan M.G., olay sırasında bıçakla saldırdıktan sonra kaçtı.
Görüntülerin de gösterdiği gibi, saldırgan Hüseyin Y.’yi defalarca bıçakladı ve aracından iterek uzaklaştırdı. Saldırgan kaçarken, Hüseyin Y. olay yerine gelen taksici arkadaşları tarafından Abdulkadir Yüksel Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralananın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Yüz Tanıma Sistemi ile Saldırgan Yakalandı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yüz tanıma sistemi kullanılarak kimliği tespit edilen M.G., kamera ve saha araştırmalarıyla suç aletiyle birlikte yakalandı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G., mahkeme tarafından tutuklandı.
Kaynak: Ntv



